Hos Circle K har vi flere slags burgere. Dem, som vi laver helt friske med sprød salat, oksekød fra fritgående kvæg eller sprøde flæskesvær. Og så er der cheeseburgeren af lige så gode råvarer, som allerede ligger klar til at blive varmet og tage med. Nemt og lækkert.
Kvalitet, der kan smages
Alle vores burgere er fyldt med kvalitet og bygget på de bedste råvarer. Det er kød med masser af saft og kraft. I okseburgeren er det fx 100 % oksekød, som kun tilsættes salt og peber. Den tilberedt efter sous vide-metoden, hvilket sikrer, at den altid er saftig. Sous vide er gourmet-restauranternes trick til at tilberede kød, så det har en ensartet temperatur fra inderst til yderst. Vi får oksebøffen fra Kildegaarden, deres kvæg græsser udenfor det meste af året. Det er vigtig for dem og os, at dyrene skal have det godt - uden stress og med masser af frisk luft. Det kan smages i vores burgere.
Image
Okseburger
Sæt tænderne i den bedste saftige okseburger med frisk salat og tomatrelish i en lys eller mørk stenovnsbagt bolle. Den sous vide tilberedte saftige bøf af dansk ungkvæg fra Kildegaarden er prikken over i’et, og du kan tilføje ost og bacon.
Image
Flæskestegsburger
Er du fan af en god gammeldags flæskestegssandwich, så vil du elske vores flæskestegsburger. Du får et mørt stykke flæskesteg med sprød svær i en blød og sprød briochebolle – komplet med en lækker rødkålsrelish. Allerede en klassisk burger.
Image
Cheeseburger
Vores saftige cheeseburger er – selvfølgelig – med masser af ost og lige til at sætte tænderne i. Cheeseburgeren bliver lavet på forhånd, pakket ind og ligger klar til at blive varmet, og hurtigt tages med videre.